Weber Grillar

Weber är en av Sveriges populäraste grillmärken. Företaget är fött ur en passion för god grillad mat. Det innebär att om du är en grillentusiast, så måste du ha en grill från Weber.

Visar alla 54 resultat

Visar alla 54 resultat

Grillar från Weber

Grillföretaget Weber erbjuder olika typer av grillar. Bland de populäraste hittar du gasolgrillar, klotgrillar, Q-grillar och bärbara grillar, elgrillar och bordsgrillar. Vilken du behöver beror helt på vilket behov du har. Vi rekommenderar alltid att du jämför priser och försöker hitta den Weber grill som passar just dig bäst.

Vilken Weber grill ska jag välja?

Om du inte grillar så ofta, då bör du välja en kolgrill. Då får du en härligt rökig smak på maten. Om du däremot grillar ganska ofta, så ska titta efter en gasolgrill från Weber. Tänk bara på att gasolgrillen brukar vara större i storlekarna och kräver att du har mer utrymme. Vill du istället grilla hemma på din balkong, titta då efter en elgrill.

Brikettgrillen från 1952

George Stephen uppfann historiens första brikettgrill år 1952 och i samband med det byggde han också upp företaget Weber. För Weber är grill mycket mer än bara grill. Det är en samlingsplats för upplevelser.

We are not metal benders – we are in the entertainment business

Välj grill:

Weber grillar