Weber Summit

Weber Summit är en gasolgrill från Weber. Med där här grillen kan du göra det mesta. Den passar perfekt för allt från hamburgare till grönsaker. Vidare har grillen ett spann på fyra till sex brännare. Du kan därför grilla till upp till 12 personer samtidigt. Man skulle sammanfattningsvis kunna säga att Weber Summit är det kompletta utomhusköket för den som vill grilla mycket och till många.

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Extra grill smak med Summit gasolgrillen

Weber Summit har många olika funktioner. Det gör att du enkelt kan uppnå den extra grillsmaken som du vill ha. Oavsett om du grillar kött, fisk eller grönsaker kommer du få perfektion med den här grillen från Weber. Grillen har bland annat en sear station. Den är skapad för att skapa en intensiv värmezon så att ditt kött får de klassiska grill-ränderna. Vidare gör det att grillen dessutom är ännu snabbare att värma upp. Utöver detta finns andra bra funktioner som till exempel mindre sidobrännare. Dessa passar perfekt för att tillaga dina tillbehör såsom exempelvis potatis, såser med mera. Avslutningsvis finns även ett rosteri. Med hjälp av en infraröd brännare kan du få en knaprig yta på exempelvis din kyckling eller ditt lamm.

Passar upp till 12 personer - största gasolgrillen från Weber

Weber Summit Weber Summit är den största gasolgrillen som Weber erbjuder. Med den här grillen kan du laga mat till upp till 12 personer samtidigt. Således är den perfekt för den stora familjen eller för grillfesten. Utöver sin storlek kommer den här grillen med många smidiga funktioner som gör upplevelsen till något alldeles extra. Det finns till exempel upplysta kontrollknappar som gör det enklare att grilla i dåligt ljus. Vidare kommer grillen dessutom med en inbyggd LED-lampa. Lampan tänds automatiskt när du öppnar locket på grillen. Sedan släcks den när du stänger locket igen. På samma sätt som de upplysta knapparna gör LED-lampan att det blir enklare att grilla. Den här grillen kommer sammanfattningsvis inte med flera många funktioner. Den är dessutom enkel och bekväm att använda.

Med Weber Summit kan du använda även för rökning

Många väljer idag bort gasolgrillar då man inte tror sig kunna få den där rökiga smaken. Med Weber Summit är emellertid inte det något problem. Den här grillen kombinerar enkelheten hos en gasolgrill med den perfekta rökta smaken som du vill ha. Tack vare rökboxen där du kan lägga rökflis kan du enkelt få en rökig smak på det du grillar. Rökflis finns i flera olika smaker såsom exempelvis whiskey och äpple. Det ger en extra grillsmak på ditt kött eller din fisk.