Weber Spirit

Weber Spirit är en gasolgrill från Weber. Den här grillen är ett perfekt alternativ för dig som ska köpa din första gasolgrill. Vidare har grillen en mycket bra byggkvalitet trots sin något lägre prisklass. Weber Spirit har tre stycken kraftfulla brännare. Det gör att den är snabb att värma upp. Dessutom kommer den men många andra bra funktioner. Däribland exempelvis två fällbara avlastningsbord med krokar. På samma sätt som med många andra grillar från Weber får du dessutom 10 års garanti på din grill. Det är således ett prisvärt och säkert alternativ. Perfekt anpassat för dig som vill prova på en gasolgrill för första gången.

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Weber Spirit i en mellanstorlek

Weber Spirit är en mellanstor grill. Den är således inte lika kraftfull som den större modellen Genesis. Då den är mindre innebär det emellertid också att den är billigare. Det är alltså en bra alternativ för plånboken. En prisvärd grill helt enkelt. Som tidigare nämnts kommer grillen med många bra funktioner. Detta trots att den är billigare än exempelvis Weber Genesis. Du kan till bland annat använda funktionen iGrill3. Det är Webers grilltermometer som är kopplad till en app. I appen kan du sedan följa grillningen utan att du behöver stå vid grillen och övervaka det du tillagar. Du kan dessutom ställa in vilken innertemperatur som du vill att köttet ska ha. Appen säger sedan till när maten är klar. Det är således inte bara bekvämt. Det ger dig även ett bra resultat.

Snabb uppvärmning

Weber Spirit Weber Spirit har tre kraftfulla brännare som ger dig snabb uppvärmning. På så vis kan du vara igång och grilla på nolltid. Även om det här är en mindre grill räcker den gott till hela familjen. Den här grillen saknar emellertid ett avlastningsgaller som du får med exempelvis Weber Genesis. Det är därför något svårare att tillaga mat till större sällskap. Som vi nämnt ovan har grillen avlastningsbord som du kan använda. Vidare finns det också krokar att hänga saker i.

Sammanfattningsvis ligger alltså Weber Spirits styrka framförallt i hur snabb den är att värma upp. Med sina 3 kraftfulla brännare är det en grill att räkna med. För dig som vill testa din första gasolgrill från Weber är det ett utmärkt alternativ. Framförallt om du i första hand ska använda den hemma till vardags. Vi rekommenderar Weber Spirit som en bra första-grill till den som vill testa gasol. Men även till den som helt enkelt vill ha mycket grill för pengarna.