Weber Q

Weber Q serie är en serie med mindre gasolgrillar. Men du ska inte luras av det faktum att grillarna är små. Du kan fortfarande förvänta dig hög kvalité och perfekt funktion även från dessa Weber-grillar. Tack vare deras kompakta storlek är det en grill ämnad för att ta med sig. En Weber Q passar perfekt om du ska ut på semester med exempelvis båten eller bilen. Det är grillen för den aktiva familjen som inte vill kompromissa vad gäller smak och grillresultat.

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Liten gasolgrill - minsta gasolgrillen från Weber

Weber Q är en liten gasolgrill. Det är den minsta gasolgrillen från Weber. Eftersom den är liten innebär det att den bara har en brännare. Givetvis leder det till vissa nackdelar när du grillar. Men det gör samtidigt att grillen blir mer kompakt och lätthanterlig. Tack vare sin ovala form och det höga locket finns det ändå gott om yta att grilla på. Många var skeptiska till grillen utseende när den först lanserades. Idag står emellertid Weber Q för såväl snygg design som hög kvalitet. Även när det kommer till sina mindre grillar.

Använd när och var du vill

”Weber Tanken med Q-serien är att den ska vara smidig och enkel att ta med sig. Vissa upplever grillen som något otymplig trots att den är relativt liten. Eftersom Weber inte vill kompromissa med resultat eller design har man därför löst detta på annat sätt. För att enklare kunna ta med sig grillen finns även en fällbar rullvagn. Den kostar ca 1500 kr och är ett självklart köp för den som ska ta med sig grillen ofta. För den som tänker använda grillen stationärt finns även ett stativ som följer med vid köpet.

Fördelar Weber Q

Vi har redan nämnt många av de fina fördelar som Weber Q har. Det finns emellertid ett par andra små finesser värda att ta upp. Weber Q har en tvådelad grillyta. Det gör att det är enkelt att rengöra. Dessutom kan det ena gallret bytas ut mot en stekplatta vid behov. Vidare har den en kraftfull led lampa som lyser upp grillen när det blir mörkt. Ett bra komplement när man är ute i naturen och grillar. För att enklare kunna laga mat kommer grillen med sidobord som kan fällas upp. När du ska tända din Weber Q trycker du bara på en knapp och stänger luckan. Sedan är grillen varm på ett par minuter. Det är sammanfattningsvis en liten men stark grill som klarar allt du kan förvänta dig. Faktum är att den kan mäta sig med många stationära grillar på marknaden idag.

Andra modeller av gasolgrillar från Weber