Weber Original

Weber Original är den klassiska grillen från Weber. Den uppfanns av grundaren och är deras allra första grill. Det är en ikonisk grill som passar för såväl nybörjare som proffs.

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Klotgrill Original

Vidare finns den här klotgrillen i flera storlekar. 47 cm för den som vill ha en mindre och lätthanterlig grill. Om man istället letar efter en stor grill för trädgårdsfesten finns även en som är 57 cm. Weber Original är alltså en klotgrill från Weber. Du värmer den med briketter. Grillen har alla funktioner som du kan kommer behöva. Den kan med fördel användas till exempelvis bakverk, efterrätter, stekar och givetvis många andra maträtter.

Klotgrill (original kettle) 57 cm

Weber Original Kettle
Vill du kan en klassisk klotgrill med hög kvalitet ska du välja en Original Kettle klotgrill. Med en grillyta på 57 cm en det en riktigt bjässe att grilla på. Den här kolgrillen håller hög kvalitet. Weber är så säkra på sin sak att de ger dig hela 10 års garanti när du köper grillen. Vidare finns det många fina funktioner som för grillandet enklare och roligare. Bland annat har locket en inbyggd termometer. För att försäkra sig om den höga kvalitén är grillen gjord av de bästa materialen. Spjäll och askfat är i aluminium. När det kommer till lock och balja är det porslinsemaljerat. När det sedan kommer till hjulen är det krossäkra allvädershjul som gäller. Som du märker är allt genomtänkt och du får verkligen det bästa som finns på marknaden.

Klotgrill (original kettle) 47 cm

Det finns även en Original Kettle klotgrill som är 47 cm. Den är till för dig som vill ha en mindre grill men fortfarande söker bästa kvalitet. Att den är liten innebär således inte att den på något vis är sämre. På samma sätt som grillen på 57 cm får du en 10 års garanti när du köper din grill. Även om detta är originalgrillen från Weber har den fått många nya funktioner genom åren. Exempelvis så kommer grillen numera med One-Touch rengöringssystem för enklare rengöring.

Grillar har således hängt med utveckling men ändå lyckats behålla sin traditionella charm. Eftersom det här är en något mindre grill kommer den med en billigare prislapp. Den är alltså ett bra alternativ för dig som är priskänslig. Du får trots det lägre priset mycket grill för pengarna. Klotgrillen räcker gott för dig som ska tillaga en middag till familjen. Vi kan sammanfattningsvis rekommendera den här grillen till alla som vill ha bra kvalitet till ett bra pris.