Weber Klotgrillar

Weber har sex olika av klotgrillar. Grillarna går under namnen Master-Touch, One Touch, Performer, Smokey, Summit och Summit Charcoal. Klotgrillarna från Weber finns i olika storlekar, från 37 cm till 57 cm och 67 cm i diamater. Du kan också välja en liten bärbar grill eller en större med bord.

Visar alla 17 resultat

Visar alla 17 resultat

Klotgrillar från Weber

Weber har gjort sig kända kanske mest för sina klotgrillar. Grillarna tillhör utan tvekan de bästa på marknaden. Numera är klotgrillen nästan synonym med Weber. De har gjort sig kända för sin höga kvalitet. Vidare tycker många att den stilrena designen är mycket tilltalande. Weber erbjuder klotgrillar i flera olika storlekar. Du kan hitta allt ifrån en mindre grill att ta med i husvagnen till en stor grill för trädgårdsfesten. Givetvis kommer priset på grillen att påverkas av storleken. De största grillarna kan anses dyra. Det är emellertid väldigt mycket grill för pengarna. Dessutom kommer många av Weber klotgrillar med en lång garanti. Det är inte ovanligt att du får en garanti på upp till 10 år.

De olika storlekarna

Som vi tidigare har nämnt kommer alltså Webers klotgrillar i flera olika storlekar. Du hittar hos Weber kolgrillar som är allt ifrån 37 cm upp till och med 61 cm. Vilket storlek du ska välja beror givetvis på vad du ska använda den till. Vidare bör du dessutom väga in hur mycket du är beredd att betala. Om du vill ha en bra grill men som ändå är snäll för plånboken rekommenderar vi en mindre modell. Även om en stor grill kan verka tilltalande är det både praktiskt och ekonomisk att välja en mindre. Alla de olika storlekarna kommer med sina egna fördelar. Du ska därför noga funderar över vad som är viktigt för dig. Hur mycket tänker du använda grillen samt vad är du beredd att betala. Weber Klotgrill

Populäraste klotgrillar från Weber

Även om alla klotgrillar från Weber är bra finns några som är mer populära än andra. Bland de mest populära grillarna hittar du bland annat Weber Master-touch GBS 57 cm. Den här grillen har blivit utsedd till bäst-i-test många gånger. Både konsumenter och experter verkar överens om att det är en av de bästa grillarna på marknaden. Grillytan som 57 cm räcker för att grilla till 10 personer. Det rör sig alltså om en relativt stor grill. Tack vare sina hjul är den dock enkel att flytta runt och hantera. Priset på den här grillen är ganska högt. Storleken och kvalitén gör att du inte kommer billigt undan. Det kan därför ses som en nackdel för den som söker ett billigt alternativ på en kolgrill. Tar du väl hand om din Weber klotgrill kan du dock ha den i många år. Den kommer att klara många grillkvällar och du får väldigt mycket grill för pengarna.

Läs mer om de olika modeller av klotgrillar från Weber

Större kolgrillar