Weber Genesis

Genesis är en serie med gasolgrillar från grill-jätten Weber. Ingen har väl missat Weber, tillverkaren som gjort sig känd genom såväl snygg design som hög kvalitet. Många likställer en bra klotgrill med en Weber-grill idag. Det är emellertid långt ifrån bara klotgrillar som de kan tillverka. Faktum är att även utbudet av gasolgrillar från Weber numera är enormt. Däribland hittar du den högkvalitativa och snygga serien Genesis.

Visar alla 13 resultat

Visar alla 13 resultat

Bästa gasolgrillen

Weber själva är övertygade om att deras serier Genesis är av hög kvalitet. Det är därför de ger 10 års garanti på alla grillar i serien. Dessutom är grillarna både snygga och lätta att använda. Locket på grillen har en temperaturmätare. Således behöver du inte lyfta på locket för att kontrollera att innertemperaturen fortfarande är rätt. När maten sedan är klar finns en värmehylla där du kan förvara den tills dess att det är dags att servera. Vidare har grillen sidobord där du kan ställa kryddor och andra tillbehör du behöver under tiden matlagningen. Sidobordet har dessutom hängare där du kan förvara dina tänger och andra verktyg som du behöver för att lyckas. Under grillen hittar du skåp där du kan förvara alla redskap med mera när du grillat klart. Avslutningsvis kan också nämnas att grillen självklart har hjul så att du enkelt jag flytta runt den i trädgården.

iGrill app

I dagens digitala samhälle hade en grill inte varit komplett utan en tillhörande app. I iGrill app kan du smidigt och enkelt kontrollera din grillning utan att ens behöva lämna solstolen. Grillen har en digital thermometer. Den är kopplad till appen i din telefon. Där kan du följa temperaturen på det som du tillagar. När maten sedan är klar säger appen till att innertemperaturen är lika hög som du ställt in i appen. Ett otroligt smidigt och enkelt sätt att tillaga perfekt mat på.

Weber Genesis med 3 eller 4 brännare

”Weber De här gasolgrillarna kommer med olika antal brännare. Du kan hittar Weber Genesis med såväl 3 som 4 brännare. Dessutom finns en så kallad Sear station. Det är en extra brännare som är designad för att skapa en koncentrerad station med extra hög värme. Det gör att gallret över den stationen är varmare än övriga delar på grillen. Där kan du därför skapa de där klassiska grill-ränderna på köttet. Ingen tvekan råder om att att enkelt kan imponera på dina gäster med en Weber Genesis. Vi rekommenderar den till alla som vill ha en snygg grill med hög kvalitet och 10 års garanti.

Andra modeller av gasolgrillar från Weber