Weber Gasolgrillar

Om du grillar mycket, så ska du ha en gasolgrill från Weber. Här listar vi alla deras gasolgrillar från serierna Spirit, Genesis, Summit och de mindre Q. Vilken du ska ha bestämmer du helt själv. Det du ska tänka på när du väljer en Weber gasolgrill från till exempel Genesis är att de ofta har upp emot 6 brännare. Inbyggt finns dessutom ett GS4-system som i princip grillar maten åt dig.

Visar alla 27 resultat

Visar alla 27 resultat

Varför välja en Weber gasolgrill?

Med en Weber Gasolgrill kan du smidigt och enkelt grilla året runt. Många tror att en gasolgrill innebär en sämre smakupplevelse. Så är det emellertid inte. Faktum är att du kan få samma fina grillsmak på med gasolgrill från Weber som du hade fått med en kolgrill. Dessutom är det lättare att få en jämn och bra temperatur om du väljer gasol. Du värmer grillen med gas, alltså via en gasoltub som du kopplar till grillen. Den kan du sedan enkelt byta när den är slut.

Att välja en Weber gasolgrill har således flera bra fördelar. För den som tröttnat på att invänta rätt glöd och temperatur för att grilla på en kolgrill är det här ett säkert val. Det är aldrig några problem med att tända en Weber gasolgrill. Dessutom är det enkelt att justera värmen så du får perfekt kött och utmärkta grönsaker. Du slipper helt enkelt stressen utan att för den sakens skull behöva tumma på smaken. Eftersom den är så pass lätt att tända är det även enklare att grilla med en gasolgrill på vintern eller om vädret egentligen inte tillåter. En anledning till att välja just Weber istället för ett annat märke är kvalitén. Du kan förvänta dig att din grill håller i många år och dessutom får du ofta 10 års garanti.

Olika serier av gasolgrillar

Det finns flera olika serier av grillar från Weber. Vi har dels Genesis som är de finaste gasolgrillarna. Det här är riktiga lyx-grillar för den som bokstavligen brinner för sin matlagning. Vidare finns även Sprit och Q vilket något billigare gasolgrillar från Weber. Givetvis håller dock även dessa är mycket hög kvalitet. Grillarna finns i olika storlekar och med olika många brännare. Du kan således enkelt hitta en grill som passar ditt behov.

Fördelar med en grill från Weber

”Weber Om du hellre vill ha en kolgrill från Weber finns det självklart många fördelar med det också. På samma sätt som med Gasolgrillarna kan du förvänta dig hög kvalitet och lång garanti. Utbudet av kolgrillar är enormt och inkluderar alla prisklasser och storlekar. Du hittar dessutom många klassiska klotgrillar i Webers utbud. För den som vill ha ett alternativ till engångsgrillen finns även mindre picknick-grillar att hitta. Fördelen med en kolgrill är att kan få den rätt smaken och framförallt doften som förknippas med grillning. Många ser fortfarande att kolgrill är det enda rätta sättet att grilla på.

Olika modeller av gasolgrillar från Weber