Landmann

Landmann är Europas första grillmärke och här kan du jämföra priser på alla grillar från dem. Det finns olika typer av grillar och bland dessa hittar du kolgrill, gasolgrill samt grilltunna. I deras samling finns inte bara populära Landmann Grillchef i olika modeller, men också Avalon, Miton och Falcon. Grillarna håller en väldigt hög kvalitet och passar till trädgården, terassen och balkongen.

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

Kolgrill från Landmann

När du letar efter en kolgrill från Landmann, då är det viktigt att du jämför olika modeller. Anledningen till det är att du ska hitta den som passar dina behov bäst. Oavsett om det är en svart eller silver kolgrill, så ska den alltid ha rätt arbetshöjd för dig. Utöver det ska du också kika på om grillen från Landmann har rätt antal brännare som du behöver.

Gasolgrill av högsta kvalitet

Om du letar efter en gasolgrill från Landmann, då har du med största sannolikhet tittat på Avalon. Det är deras premium-modeller i aluminium där du kan laga mat till ett sällskap på 18 personer eller mer på en och samma gång. Gasolgrillen har brännare som är i rostfritt stål med grillgaller av emaljhärdat gjutjärn. Avalon har varit en av de mest innovativa gasolgrillarna på marknaden i över 10 år.

Välj typ: