Kamadogrillar

Här hittar du alla kamadogrillar och kan jämföra pris hos olika butiker. Grillen från Kamado är framtagen av den världsberömda svenska kocken Johan Jureskog och kommer i de tre färgerna grönt, svart och rött. Bland komadogrillarna hittar du kamado keramisk grill SUMO, som är en riktig klassiker. Grilla som en mästare med Kamado SUMO grill. De kommer dessutom i lite olika storlekar, så där får du bestämma själv vilket behov du har. Handtag är i bambu och din kamado grill har också alltid en termometer på locket.

Visar 1–64 av 79 resultat

Visar 1–64 av 79 resultat

Varför välja en Kamadogrill?

Kamadogrillar passar de flesta men är framförallt grillen för dig som gillar kolgrillar. Den passar dessutom perfekt om du exempelvis vill testa grillmetoder såsom rökning och bakning. Det är således en grill som kan användas till många olika saker. Kamadogrillar har extremt lång hållbarhet. Faktum är att en del menar på att de kan hålla en hel livstid. Det är en allsidig grill för den som älskar att grilla och dessutom vill testa nya metoder.

Du ska välja en Kamodo grill om du vill ha en mångsidig grill. Du får nämligen otroligt mycket grill för pengarna. Visserligen är Kamadogrillarna relativt dyra. Och andra sidan kan du göra allt ifrån rökning på låga temperaturer i flera timmar till pizza på en minut. Sedan menar en del av de här grillarna är betydligt mer bränslesnåla än ändra. Det kommer emellertid ta lång tid innan du har sparat in pengarna på bränsle. Att välja en Kamadogrill är därför snarare ett köp du gör för att få allsidigheten. En annan anledning att välja ett Kamodo grill är det faktum att den fungerar året runt. Eftersom den är keramisk är den bra isolerad. Det innebär att den passar perfekt för de nordiska vintrarna.

Fördelar med Kamodo Sumo

”Kamadogrillar” Fördelarna med Kamodo Sumo är precis som med andra Kamodogrillar att de är speciellt anpassade för vårt klimat. Du kan med fördel använda en Kamodo Sumo såväl på sommaren som på vintern. Isoleringen gör även att den är perfekt för den som vill tillaga riktigt mört kött. Du kan själv justera gallret i grillen och väljer därmed vilken nivå du vill grilla på. Grillen är framtagen av den svenska kocken Johan Jureskog. Bara det i sig anser många är en kvalitetsstämpel.

Kamodo Sumo olika modeller

Kamodo Sumo är serie av grillar som kommer i tre olika storlekar. Du väljer mellan Kamodo Sumi Mini, Sumo Medi och Sumo Maxi. Alla tre är påkostade keramiska grillar som du kan använda som såväl spis som ugn. Kamodo Sumo Mini är den perfekta ugnen att ta med sig om man ska ut och campa. Den passar även perfekt för picknick. När det sedan kommer till den medelstora modellen har den hjul för enklare förflyttning. Den kommer även med sidobord som avlastningsyta. Avslutningsvis har vi Kamodo Sumo Maxi. Det är grillen för den riktiga grill-entusiasten. På den kan du enkelt laga mat till ett total personer. Alla tre grillarna är mångfunktionella och toppkvalité.

Läs om: Big Green Egg