Rea!

Kamado SUMO – Kamado Sumo Hibachi Grill

kr2,154.00

Till butiken

Artikelnr: 6960802109765986 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Haka på den senaste trenden och upptäck grilltypen som japanerna haft som favorit i århundraden. Detta är en handgjord Hibachi-grill, en japansk typ av bordsgrill och är tillverkad av diatomitlera. En Hibachi-grill lagrar och utstrålar värme, vilket ger ett saftigt och mört kött.
Den justerbara ventilationen som finns på grillens framsida ger dig möjlighet att styra värmen som släpps in och justera tillagningstemperaturen. Denna stora grill har en grillyta med måttet 40 x 23 cm. För att kunna flytta grillen när den är varm ingår ett praktiskt och stativ. En perfekt lösning både för japansk bordsgrillning på altanen eller för restauranger att använda på uteserveringen!
En Hibachi-grill är från början tänkt att användas inomhus tillsammans med japanskt Binchotan-kol. Var därför noga med att inte lämna grillen utomhus efter användning, framförallt i regn, då materialet inte är tillverkat för att klara detta.
Undersidan av grillen kan utstråla mycket värme och riskerar att förstöra känsliga underlag, därav är det mycket viktigt att ställa grillen på ett värmetåligt underlag under hela grillningen.
Vikt: 5 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Kamado SUMO – Kamado Sumo Hibachi Grill”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *