Bärbara grillar

En bärbar grill är på alla sätt ett bättre alternativ än en engångsgrill. Både för klimatet och för resultatet av det du grillar. Bärbara picknick-grillar kan idag mäta sig med vanliga trädgårdsgrillar. Givetvis med något mindre grillyta. Vidare finns det idag flera bärbara grillar som du kan grilla med lock på. Det är viktigt inte minst för den som vill grilla grönsaker. Nu är det dags att kasta engångsgrillen en gång för alla och skaffa en bärbar grill.

Visar alla 8 resultat

Visar alla 8 resultat

Passar till olika situationer

Det som gör bärbara grillar så populära är det faktum att de passar till olika situationer. Medan en vanlig grill kanske står uppställd i trädgården kan du ta med dig din bärbara grill överallt. Det innebär att det passar perfekt för picknicken och för campingen. Likaså kan den enkelt tas med om du ska på båtsemester eller på bilsemester. Den har även flera fördelar gentemot engångsgrillen som förr var mycket populär. Engångsgrillen är en riktig miljöbov som bör undvikas. Dessutom är det svårt att få ett bra resultat med en sådan grill.

En bärbar grill är precis lika smidig och enkel att ta med sig och använda, men du får ett mycket bättre resultat. Vidare passar en bärbar grill passar även den som bor litet. Exempelvis för dig som bor i lägenhet. Den tar inte mycket plats och kan enkelt tas med ut på innergården när du ska grilla. Kolgrillar är det vanligaste när det kommer till bärbara grillar, men det finns även gasolgrillar. Med en liten, bärbar gasolgrill kan du till och med grilla på balkongen till din lägenhet.

Bästa bärbara grillen

Bärbara grillDet finns flera alternativ av bärbara grillar på marknaden. Vi har ett par rekommendationer för den som vill hitta den bästa grillen. Börja med att fundera över om du vill ha en kolgrill eller en gasol. Vidare måste du även bestämma dig för vilken prisklass du söker. När det kommer till grillar får du högre kvalitet om du väljer en dyrare grill. Men om du bara behöver en enkel grill att ta med på picknicken kanske det inte är nödvändigt.

För den som verkligen vill ha en premium-grill rekommenderar vi Weber Go-Anywhere. Resultatet blir bra och du kan grilla med locket på. Den här grillen dock dyr och dessutom relativt tung. Vill du ha ett budget-alternativ finns Landmann Piccolino. Det är en prisvärd grill, men med en ganska liten grillyta. Som ett mellanting har vi Weber Smokey Joe. Det är en något billigare grill från Weber som fortfarande ger ett bra resultat. Den är däremot, liksom Go-Anywhere, rätt så tung och otymplig.